Aftenindtryk

Aftenen har været præget af 2 ting. Dels den fantatiske himmel, der var og som lover godt for morgendagens vejr. Godt det samme, for jeg skal ud og ride imorgen tidlig, hvorfor jeg også skal i seng NU!

Og så den bærbare, der er noget så handy, når jeg skal sidde og se galop i den store stol. Og det er lige hvad jeg har gjort til aften. Men hold op, hvor er det træls, med Dantoto (Danskespil), for det styrer det hele og dermed fik jeg ikke løbet med en af favoritterne at se. Jeg fik set vores egen Lois Lane heldigvis. Nå det var sengen. Nu tror jeg også godt, jeg kan falde i søvn. Mere imorgen el. hvordan det nu lige falder sig. God dag til dig imorgen og sov godt!

2 thoughts on “Aftenindtryk

  1. Holme – Selvfølgelig hjælper insideviden, men det er jo levende væsener, og rigtig mange faktorer i det, som menig mand ikke lige tænker over, så intet er sikkert. Men det er da klart, jeg har større chance ofte end en der intet kender til tingene. Jeg spiller faktisk stor set aldrig. har spillet 2 gang i år, og det var V5 kupon sammen med nogen andre, og den ene gang gik den rent hjem og jeg vandt 600, -kr. og det var da sjovt. Næste gang fik vi ikke en jante 😀

  2. Spiller du nogle gange på løbene? Jeg vil tror du, af alle, har nok viden til at kunne forudsige resultatet af enkelte løb.

Der er lukket for kommentarer.