Det vidunderlige net!

Ja det bringer altså meget med sig. Blogtræf, nye venner og ikke mindst fund af gamle venner. En ting er Facebook, som jeg jo synes er dødsjovt, og hvor man da helt sikkert kan finde mange, men der er faktisk også LinkedIn, hvor jeg tror man kan finde endnu flere, og måske især de mandlige bekendte, for det er proffessionelt/karriereorienteret. Nu har jeg jo intet job, men jeg har været nødt til at “lade som om” og jeg er således indenfor “Independent Photograpy” og det er jo ikke helt forkert 😉 og igår fandt jeg faktisk en gammel, gammel bekendt. Hm! Nej det passer ikke helt, han var faktisk mere end det. Han var en rigtig lækker, lækker mand, som jeg var VILD med, men der var flere årsager til, at det ikke blev til noget. Det er en anden historie, som hører til privatlivet og han bor nu udenlands, men tænk nu kan vi opdaterer og høre, hvordan vi har det hver især. Det er da genialt – ikke?

Ikke nok med det, så er det så let lige at smide en hilsen, hvis man har noget på hjertet. Bare lige held og lykke, tillykke med fødselsdagen el. hvad det nu måtte være. Det er så let at vise folk, man tænker på dem, og tænk nogen bliver rigtig glade for det, og beviset på det lå i min indbakke på Facebook igår, hvor jeg fik den sødeste hilsen – også fra en dejlig mand – fordi han var glad for min hilsen og satte pris på mig. Og så bliver man da glad! Spred lidt glæde og smid en hilsen til dem du tænker på, og så får du også en masse igen – I promise!!

Nu vil jeg suse ud i den rigtige verden og få en masse igen og give en masse til en stor smuk dejlig rød hest! Og når jeg kommer tilbage – I gætter det aldrig – fotos – og ja det er STADIG Derbydag!!! 😮

4 thoughts on “Det vidunderlige net!

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Morgenredninger og spændende besøg

  2. Pia – Tak for knuset – dem bliver jeg altid glad for!!! 🙂 Det med overstregninger var en kode, der var smuttet for mig, og skulle være rettet nu. Også Knus til dig!!!

    Tina- Omme i London – Jeg tænker så ofte på mine veninder i udlandet, der slet ikke bruger de her muligheder nær nok – de aner ikke, hvad de går glip af! Jeg prøver at forklare det, men det er svært, det skal næsten prøves 😀 Godt vi har fundet ud af det Tina! Og du er et af mange nye gode bekendtskaber!!!

  3. Du har ret Deborah, det her gør det faktisk muligt lige at smide en hilsen, hvilket helt sikkert ikke blev gjort her fra hvis ikke der var fordi jeg havde alle disse muligheder for at sende et hurtigt men reelt knus:)

    Noget andet, du ér klar over at alt på din side er overstreget ik ?

    Knus

Der er lukket for kommentarer.