Eksklusive boliger!

PÃ… vej hjem idag slog det mig, at jeg skulle køre forbi og få nogen fotos af en vej, som jeg altid har været helt og aldeles facineret af. Den ligger lige ud til vandet og kort før kommunen går over og bliver til Lyngby-Taarbæk. Det er nogen fantastiske villaer, som man kun kan drømme om, og lige for de fotograferedes vedkommende er de bevaringsværdige.

Jeg mener jo bestemt, noget må være gået galt, når jeg ikke bor i sådan en 😀 Men jeg har det nu meget godt – og tænk en vedligeholdelse og en varmeregning 😉 Vejen hedder Slotsalléen, hvilket er meget passende, og du kan se alle fotos på Flickr.

2 thoughts on “Eksklusive boliger!

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » På opdagelse

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » If you can’t beat it….

Der er lukket for kommentarer.