Og det var ganske gratis…

Den stod lige der på vejen, sat ud til storskrald og kiggede på mig. Jeg har længe været ude efter et bord til at stå ved siden af den store stol, så jeg havde et sted at sætte ting fra mig. Jeg har været rundt om rullevogne med plads til både flasker og magasiner – rimeligt kostbare, og den blev også solgt inden jeg nåede at beslutte mig. Så har det hængt der, med det bord af åbenlyse årsager. Det her bord er faktisk perfekt i størrelsen og der kan være det nødvendige på – og endnu bedre, det var gratis. Jeg er vild med faconen, og det passer med det mørke træ til resten af indboet. Det er temmelig ramponeret, men det er der råd for. Det får en gang lakbejdse på et tidspunkt. Jeg har et helt skrivebord der også skal have – måske jeg skulle komme i sving med det projekt snart. Sålænge jeg kan have åbne døre etc. …

4 thoughts on “Og det var ganske gratis…

  1. Tina – Man kunne måske godt det med glaspladerne, men benene gør det bøvlet oveni, at jeg tror, det ville blive for tungt for samme. Jeg er nu godt tilfreds med det 😉 og synes ganske rigtigt, jeg har været heldig.

  2. Det ser rigtig skønt ud det lille bord. det kunne altså også se sindsyg godt ud hvis man tog nogle glasplader til de to nedetste hylder, men det er jo bare mig der godt at lidt at lave tingene lidt om så det passer mig 🙂
    Som du selv sige en ren skat du der har fundet.

  3. Margrete – Ens skald, en andens skat kan man vist roligt sige. Jeg glæder mig til at få købt noget lakbejdse og få ordnet både dette og skrivebordet. Synes det er ret skønt og føler mig bestemt også heldig. Tak skal du have for din hilsen!

  4. Hvor heldigt – og selvom det er lidt ramponeret, ser det skønt ud – tillykke med det 🙂

Der er lukket for kommentarer.