Solmoden…


img_3934opt.jpg

og træt, er hvad jeg er. Solen har ikke været der i overvældende grad, før her til aften, hvor man sagtens kunne indtage min altan. Det har jeg ikke gjort andet end for at feje den, så den er klar til imorgen, hvis chancen skulle byde sig igen.

Var tidligt oppe og nede i stalden kl. 6.45, og så gjorde Inge og jeg os klar til en tur i skoven. Hun på Finish, og jeg på Sirius. Vi skridtede en lang tur, og det var rigtig dejligt. Den fik alt for hurtig ende den tur, men som Inge sagde, så må vi tage en tur mere snart. Det vil jeg ihvertfald meget gerne. Det gode ved Sirius er, at jeg også kan tage en tur alene, om galt skal være. Susie hjalp mig med at sadle op og få mig i sadlen. En tung opgave må jeg desværre sige, men også mangel på teknik, som hun hjalp med også. Den tunge del arbejder jeg også for, skal blive lettere, men der skal vist skrues op for graden. ÆV jeg synes det er svært, men igen idag tog Susie fotos af mig inden vi red ud, og når jeg ser de fotos, så animerer det til opstramninger. Jeg er sgu misundelig på Leif!!! 🙁

Da jeg havde været ude og ride og i stalden som sådan var jeg hjemme og vende efter en tur i Fakta. Sad og småsov i stolen indtil jeg skulle afsted igen. Finish skulle have massage idag, så jeg smuttede ned til ham, og gik en tur med ham igen, hvilket faldt i rigtig god jord. Bagefter ventede Eva og Inge og en gang massage. Så det har været en lang dag. Iøvrigt fik vi hilst på de to af stjernerne fra gårsdagens løb, nemlig Marron og Fly Society der begge var en tur på folden, ovenpå anstrengelserne igår.

Nu har jeg fået et bad, og noget at spise og jeg er fuldstændig smadret. For megen aktivitet…. imorgen skal jeg bare lige et kort ærinde og forbi Finish og så ikke mere……