Mere massage el. noget….

Marlene var forbi stalden forleden og havde blandt andre fingrene i Finish First, som var en af de meget nemme klienter. En knap så nem kunde var en af vores hingste, som synes, det her var vældigt og blev opstemt. Det er ikke helt så smart. Men sålænge han holdt alle 4 ben på jorden, så gik det da, omend det var noget anstrengende, fordi man er så overopmærksom hele tiden. For når hormonerne først slår til, er det pludselig en helt anden hest, eller det kan det blive meget hurtigt. Til gengæld var han “fin i betrækket”.

Marlene er uddannet hestekiropraktor, og bruger også akupunktur til hestene. Derudover er hun også Dyrlæge, så hun kan flere ting! Så der er nogen der spiller på nogen strenge, og nogen på nogen andre, og det hele går op i en højere enhed, og alle arbejder mod samme mål – at få hestene i topform! Det er da dejligt! Og også Marlene og jeg har det superhyggeligt samtidig med vi arbejder! Så den vej rundt, var jeg også rigtig glad for at se hende forleden! Der skal jo følges op på gjort gerning, så i næste uge ser jeg hende såmænd igen….