Sol, strand og vand….

img_4614opt.jpg

Normalt er jeg slet ikke til det der liggen ved stranden – ikke mere. Da jeg var ung og smuk, der kunne jeg godt lide det, og en veninde og jeg var så galt i avisen, mens vi afpatruljerede Bellevue. Tjah, det var tider, hvor jeg stadig havde min figur. Den kommer igen, men den er der ikke endnu. Eller det er den da, men der er bare rigeligt af den og det piner og plager mig. Jeg kæmper, og det går omend langsomt. Alt for langsomt, og lige i den sammehæng er tålmodighed svært.

Af samme grund, udover at det ikke mere er mig at ligge på stranden, så har jeg ikke lyst til at tage til stranden. Idag havde jeg dog lyst til det. Normalt er jeg heller ikke ked af, at være alene og har det godt med mig selv og mit eget selskab, men jeg kan da godt have sådan et anfald af “Tænk hvis jeg have en kæreste”, at gøre dette og hint med. Idag ønskede jeg mig en, der ville tage med på stranden, jeg ønskede at være slank og lækker, ung og frisk og ikke gammel og forpustet, med dårlige lunger og meget mere. Jeg blev ked af det… Den der følelse af at være alene, kommer gerne op til en weekend og alle skal noget med nogen, og jeg har ingen. Det passer ikke, jeg har masser af søde venner, men det er jo ikke det samme som en kæreste, og lige p.t. er familie og kærester, koner og mænd prioriteret – det er sommerferie. Jeg ønskede mig en kæreste, der havde lyst til at køre en tur til Fyn, og så alligevel ikke for jeg har brug for at hvile ud. Det er jo dilemmaet, for meget ofte har jeg ikke kræfterne til meget af det, jeg så ville lave med kæresten. Men så ville jeg nok prioriterer anderledes. Nå det blev vist lidt usammehængende tror jeg, men meningen kommer forhåbentlig frem. Det er lidt træls at være alene nogengange….

Jeg har faktisk en veninde, der er alene i de dage her, og hende regner jeg med, at jeg måske skal se…..hvis ikke jeg bare skal slappe af i rå mængder, fordi det trænger jeg til. Ihvertfald god weekend til dig, og god tur til stranden, hvis du skal.

6 thoughts on “Sol, strand og vand….

  1. Jeg forstår dig – det er dejligt at være to. Det er skønt, at kunne snakke om og diskutere det man oplever. Men der må da også være en dejlig mand til dig derude i verden et sted – han skal bare findes 🙂

  2. Anita – Der er masser af muligheder, men det er udover prioritering, også et spørgsmål om energi som der ikke er nok af. Idag har jeg f.eks. sovet fra kl. 13 til nu her kl. 15.30. Jeg har ikke halvt så meget energi som jeg faktisk skal bruge ….men jeg prøver og det skal nok lykkes, men det er kosten jeg skal stramme op på, og så kun synde en dag i ugen. 🙂

  3. Jeg ved godt det er hårdt at ride på heste. Det er jo nok dér motionen ved det ligger, plus cykelturen, men selvom det også er hårdt at vaske, strigle og gøre ved, så batter det ikke rigtigt noget. Udover at give nakkemyoser, hvis ikke man passer på, og en medfølgende hovedpine.

    Work-out er så godt, at du sagtens kan tåle at “synde” lidt med maden (og falde ved siden af fra tid til anden) og stadig kan du tabe dig ved det. Jeg kan virkelig anbefale det 🙂

  4. Anita – Det viser, hvor meget, du ved om heste og stalde og hvad jeg laver der. Jeg får masser af motion, og jeg ved sådan set godt, hvad recepten er, det er ikke det, der er problemet. Jeg cykler også en masse dagligt, så det er ikke på motionssiden det er galt. Ja selvfølgelig ville et motionscenter hjælpe, men betaler du? Jeg har tænkt, som jeg også har skrevet, at jeg skal have gang i mine work-outbånd herhjemme også. Det er ikke metoderne, der er problemet, men at holde fast. Gør jeg som jeg ved, jeg skal så taber jeg jo også og har også gjort. Jeg tager en omgang mere, og håber at kunne holde fast. Men tak for indput.

  5. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor hurtigt det ville gå med at få figuren tilbage, hvis du skar lidt ned på hesteriet og istedet hoppede op på en kondicykel, et løbebånd eller andet der giver god motion. Et fitnesscenter kunne måske være løsningen.

    Jeg fornemmer, at det ikke lige er i stalden, den bedste form for motion ligger og det hører jo unægteligt sammen, hvis man vil i form igen. Et fornuftigt fødeindtag og så at få sig rørt en del.

Der er lukket for kommentarer.