Svenskt Oaks m.m.


Daytime, der indledte Oaks med at smide sin rytter P.-A. Graaberg af og løbe løs – her ses hun på Klampenborg sidste år


Hot Marta var favorit sammen med Manuel Santos og de sluttede da også 2. – her på Klampenborg sidste år

Dagens storløb på Jägersro var Svenskt Oaks, hvor vores Vida Nova også var til start. Desværre indledtes hele seancen med, at Sweet Fox Fever var på vej ud,og man var nødt til at åbne boxen. I den tumult smed Daytime sin rytter, og de andre skulle jo også stoppe igen. Mark Larsen på Irish Smile, var helt tæt på Daytime, og han hoppede resolut af, og indfangede hesten. Flot gjort, og dejligt for ellers kan det tage sin tid. Irish Smile var også med helt oppe foran, da afgørelsen faldt, og så en overgang ud til at kunne nappe en 2. plads, efter Hot Marta som faktisk lå i front en overgang indtil den vindende hest Double Up kom og blandede sig, og så var det en kamp mellem de to, hvor Double Up altså var stærkest. En fantastisk opløbskamp de to imellem, med som sagt Irish Smile som 3. dernæst Melody Star, og førnævnte Sweet Fox Fever.

Iøvrigt kunne Manuel Santos trøste sig for han vandt Affirmed-Löpning over 1200 m med Maxim’s, hvor Frederik Johannsson blev 2. med Meida Hora, så de fordelte det pænt 😉

Således hedder vinderen af Svenskt Oaks 2008: Double Up br. hp v/Funambule – Ginger, ejet af Stall Tjäder, trænet af Bo Nauman, Täby og redet til sejr af Frederik Johannsson! Tillykke herfra! Alle resultater kan ses her.