Umattet bedøvet

img_3884opt.jpg

Eller hvad skal jeg snart kalde det. Jeg er mast – helt mast. Det har været en hård uge, hvor jeg har været afsted alt for meget, og nu er varmen slået til ovenikøbet i stor stil. Heldigvis har jeg været tidligt, tidligt op og var i skoven som forleden sammen med Inge tidligt. Igen havde vi en dejlig, dejlig tur. Så intet at klage på der overhovedet. Resten af dagen er gået med forskelligt som sædvanlig, og dagen sluttede med, at jeg hjalp med at læsse Vida Nova, der er ovre i det svenske og skal løbe lige om lidt.

Jeg har fået et bad, efter jeg simpelthen “gik død” her i stolen, og jeg føler mig som jeg skriver udmattet bedøvet 😉 Varmen er hård ved mig, det indrømmer jeg, men jeg trænger også til et hvil. Så planen om at finde et ledigt sæde, så jeg imorgen kunne komme til Fynsløb, er droppet. Jeg ser det her på den bærbare, som jeg også nu ser løb! Later!!