Pust støn!

img_3354opt.jpg

Godt jeg ikke tog til Fyn i den her varme! Jeg var da faldet om af varme. Nu har jeg siddet og set løb og før det sov jeg 3 timer. Som jeg var inde på, så trænger jeg til at hvile ud og være lidt herhjemme. Der er stadig projekter nok, men jeg har besluttet, at helbredet kommer først, og jeg skal have hvilet ud nu. Men jeg har ryddet op i formiddag og vaskemaskinen har ikke holdt fri 😀 Nu skal jeg have lidt at spise, men hvad ved jeg ikke endnu…

3 thoughts on “Pust støn!

 1. Bettina – Tusind tak for din søde hilsen. Jeg håber, I får en god tur dig og Anaconda! Lad mig vide, hvordan det gik. Jamen kiloene skal jeg nok få has på, og det andet kommer jo, hvis det skal, lige pludselig. Men derfor kan man jo godt få lyst til at brokke sig lidt 😉 Men jeg sætter helt sikkert pris på opmuntringen.

  Johanna – Det har været KVÆLENDE her idag 🙁

 2. Det er helt sikkert velfortjent med en pause. Man bliver helt stakåndet af al den hede der hersker uden for vinduerne. 🙂

 3. Hej Deborah

  Her en lille hilsen fra Anaconda og jeg, du lyder da til at skulle have lidt
  opmuntring, men du er altså også flitig, glæder mig altid til at skulle ind
  og læse din hjemmeside, så jeg forstår godt du er træt, men op med humøret inden du ser dig om, er kræfterne vendt tilbage og du ser med
  helt andre øjne på det hele, og hvem ved måske er ham kæresten lige om
  hjørnet, så skal du bare se, hvorledes energien kommer, og kiloen de
  bare rasler af – så bare rolig. Bare lidt opmuntring :))

  Ellers er Anaconda og jeg klar til den helt stor tur her den 2. august vi skal
  jo ud og ride 65 km, skal i morgen tidelig lige ud og afrunde formen, men
  jeg tror han er i topform, han har dog måtte stå på stald de sidste 3 dage
  pga. klæge, men har dog været ude om natten, hvilket han ellers aldrig er
  men lidt motion skal han jo have. Så kryds lige fingre for at det bare
  kommer til at gå godt.

  Nå ikke mere blot en lille hilsen, du eftersøgte jo lidt svar/respons på alle
  dine bloks, dette er dog blot en lille hilsen men bedre end ingenting. (håber jeg)
  Mange varme sommerhilsner fra

  Bettina Dichmann og Anaconda

Der er lukket for kommentarer.