Gad vide…

img_4659opt.jpg

Om det var til at ånde derude ved eller på vandet idag! Her har det ihvertfald været ganske ulideligt, og er stadig og det er først nu, det er ved at blive tåleligt at være her, og nu er det sengetid. Det er til gengæld ikke tåleligt, at skulle i seng. Det er for varmt. Jeg sidder med fødderne i vand. De trængte for en omgang fodnus, så det får de så nu inden jeg går til ro.

8 thoughts on “Gad vide…

 1. Holme – Jeg sov nu ikke på altanen, men det var tæt på, men jeg fik en god nats søvn alligevel….

  Michael – Ja, det kan jeg godt forstå, det må være helt forfærdeligt!!! Din stakkel!

 2. Hvis i synes det er varmt at sove om natten, så skulle i prøve at gøre det om dagen! Jeg er på nathold, og er tvunget til at (forsøge at) sove om dagen. Det er ikke let skulle jeg lige hilse at sige!

 3. Jeg smelter, og synes det er ALT for varmt! Jeg kan slet ikke fungerer, når det er så kvælende…. Det er også lige før, jeg vil sove på altanen, hvilket den faktisk er stor nok til!

 4. Puha hvor er det varmt.

  Jeg overvejede seriøst at sove ude på teressen, havde vi haft en solseng eller lign. havde jeg nok gjort det.

 5. Varmt, men totalt nice.. En god ide er at huske på vinter månederne med kulde, regn og mørke.. Min egen klagen over at det aldrig er varmt, så er det lettere at komme igennem en halv varm nat.. 🙂

 6. Arh ja. Det er umuligt at sove når det er for varmt. Jeg ville gerne investere i en ventilator men det vil den langhårede ikke høre tale om, så kan hun ikke sove, påstår hun.

 7. Jeg har været i Tisvildeleje hele dagen og der sku jeg hilse at sige at ingen behøvede svede, det både blæste og var lige ved vandkanten:)

  Du må prøve at gå ned ved vandkanten, det hjælper virkelig meget hvis man ikke er meget for denne stærke varme:)

Der er lukket for kommentarer.