Radio Luxembourg!

Tryk på logo for at komme ind på sitet

Den findes stadig. På et tidspunkt forsøgte man sig udi en dansk version, og det gik slet ikke. Den var heller ikke nær så god som den originale efter mit hoved. På nettet kan du stadig høre netop den. Om den kan findes på din radio ved jeg ikke, men det kan du læse om på sitet. Jeg kan se, at der er noget med noget DAB-Radio, så det skulle vel være muligt. Jeg stornyder ihvertfald at lytte…. og nu har jeg lige ønsket en sang også. Spændt på om de spiller den for mig….. 🙂

Musik til arbejdet må der til, og jeg arbejder stadig…. men hovedet trænger snart for en pause!

3 thoughts on “Radio Luxembourg!

  1. Anette – Det var lige nøjagtig, hvad jeg også gjorde!!! Det er lææænge siden!!! Men det var nu skønt nok!

    m-alo – TAK!!! Jeg vil meget gerne, at I gør mig opmærksom på, hvis jeg haft “sættenissen” på spil, og har lavet en fejl. Det var også forkert i overskriften og Tags, men alt er rettet nu!

  2. Jeg kan huske at jeg lyttede til Radio Luxembourg, da jeg var 13-14 år på mit værelse på min mors transistorradio.

    Det er godt nok lææænge siden 🙂

Der er lukket for kommentarer.