Yes, det lykkes!

Jeg har drukket kaffe, og trods varmen har jeg faktisk sovet godt. Kaffen får altså en anden dimension, med rigtigt skum på toppen. Og jeg har for længe siden købt en mælkeskummer i – ja hvor ellers Netto, og den fungerer som det ses ganske fortrinligt….:) – også til minimælk, som bruges her i huset!

Idag var meningen og planen at få styr på, hvad der er hvad, når jeg retter farver i maskinhuset, fordi jeg har “gang i” et projekt, som vil blive afsløret snarest…. Og eftersom konceptet er det samme som her, Tjah, så er der jo ikke så svært, at regne ud, at jeg også her har fundet ud af at knække koden, så der også her ser ud som, jeg gerne vil have det. Er det ikke bare skønt…Der mangler meget, og det er ikke alt jeg kan selv, men jeg lærer hele tiden noget, og det kan jeg rigtig godt lide faktisk! Og jeg vil gerne selv, men det er jo SKØNT, jeg har op til flere søde hjælpere ved hånden, når et går over min forstand og hovedet driller. Tusind tak til ikke mindst Michael i denne omgang, som stadig er igang 😉

Iøvrigt er der kommet nye Flickr-badges i sidebaren. Dels er det sædvanlige skiftet ud med for årstiden aktuelle blomster, som jeg synes kunne tåle gensyn, og så har Garbomissen fået sit eget. Det fortjener hun!

Jeg drikker ikke kaffe mere, men jeg har noget koldt ved hånden hele tiden. Det være sig i form af Saftevand, vand, iste m.m., for vædske skal der til i den her hede…..