Tillykke til en galopentusiast!


Hornmusik, som det sig hør og bør


Hele familien på en dejlig Sølvbryllupsdag – “Spræl” og hans Lis og deres to børn Malene og Thomas – disse to fotos ovenfor er venligst udlånt af Malene.

Et stort tillykke til “Spræl” og hans Lis som idag kunne fejre deres sølvbryllup. At “Spræl” er en ægte galopentusiast, afspejles også i det faktum, at han på sin bryllupdag for snart de her mange år siden, faktisk var til galop!!! Dermed var der grund til bekymring om, hvorvidt han nu også dukkede op. Det gjorde han, men med et galopprogram i lommen! Så går man da ind for sagen.

Engang red han også, men nu “nøjes” han med at være hesteejer, med navnet Stald Guran, som har to heste – Maltho v/Academy Award – Gaelic Fantasy og Narug v/Silca Legend – Mrs. Jekyll. På søndag starter Narug i Restaurant Kardemomme Ærespræmie over 1600 meter med Nicolaj Stott i sadlen, og det ville jo være en ekstra gave, om han gjorde det godt.

Jeg håber, I har haft en dejlig dag og at de næste 25 år også må blive rigtig gode!


Narug med Manuel Santos i sadlen på Derbydag