Jockey Kim Andersen og Seeland Express

img_2795opt2_Juli2008

Jockey Kim Andersen spiller smart ūüėČ p√• en anden meget varm dag her f√łrst p√• m√•neden. Hesten kan jeg ikke greje,hvem er, for de to muligheder, jeg havde p√• bedding er det ikke. Men som altid skal nogen nok fort√¶lle. Det har ligget p√• arkivet og er ikke blevet brugt, men jeg synes faktisk, det er s√• s√łdt af Kim, og s√• vil jeg jo gerne vide, hvem hesten er! Da jeg alligevel har vand p√• hjernen st√łdte jeg jo p√• det her, for han har ogs√• vasket hest.

Jeg har nu fået bekræftet fra pålidelig kilde, at det er Seeland Ekspress! Tak til Gitte!

4 thoughts on “Jockey Kim Andersen og Seeland Express

  1. Benedicte РJeg har et foto somewhere af Seeland Express, så jeg tjekker lige. Tak for du skrev РKnus

    Tjah, nu har jeg tjekket Рog det her er Seeland EXpress, så jeg tror måske, det er hende?? Hvad tror du? Jeg synes blissen ligner ret så meget!

  2. Er ogs√• lidt i tvivl – men tror ogs√• at det er Viola. Alternativt kan det v√¶re pony prinsessen (Seeland Express)??? Men hun er vist lidt mindre en den p√• billedet…

Der er lukket for kommentarer.