Jockey Kim Andersen og Seeland Express

img_2795opt2_Juli2008

Jockey Kim Andersen spiller smart 😉 på en anden meget varm dag her først på måneden. Hesten kan jeg ikke greje,hvem er, for de to muligheder, jeg havde på bedding er det ikke. Men som altid skal nogen nok fortælle. Det har ligget på arkivet og er ikke blevet brugt, men jeg synes faktisk, det er så sødt af Kim, og så vil jeg jo gerne vide, hvem hesten er! Da jeg alligevel har vand på hjernen stødte jeg jo på det her, for han har også vasket hest.

Jeg har nu fået bekræftet fra pålidelig kilde, at det er Seeland Ekspress! Tak til Gitte!

4 thoughts on “Jockey Kim Andersen og Seeland Express

  1. Benedicte – Jeg har et foto somewhere af Seeland Express, så jeg tjekker lige. Tak for du skrev – Knus

    Tjah, nu har jeg tjekket – og det her er Seeland EXpress, så jeg tror måske, det er hende?? Hvad tror du? Jeg synes blissen ligner ret så meget!

  2. Er også lidt i tvivl – men tror også at det er Viola. Alternativt kan det være pony prinsessen (Seeland Express)??? Men hun er vist lidt mindre en den på billedet…

Der er lukket for kommentarer.