Gisp!

Her er kvælende, og jeg sveder med anstand!! jeg glæder mig til temperaturen falder. Det her er simpelthen for meget – ihvertfald for mig! Jeg har lige spist en is, men at sige det hjalp, ville være løgn, men den smagte godt. Det blæser lidt op nu, og solen er ikke så skarp, så måske der er lindring på vej…..jeg håber!

7 thoughts on “Gisp!

 1. Margrethe – Det virker som om, det bliver mere tåleligt idag, for det blæser også. Men jeg synes nu ikke mit termometer i køkkenet er overhovedet for dalende 🙁

  Anita – SÃ… koldt har det ikke været på noget tidspunkt her. Jeg stod på altanen klokken 22 igår aftes, og havde det mere end varmt, og temperaturen var 22 grader. Senere faldt den nok, for der begyndte det også at regne, men det blev jo ikke til det brag, jeg havde håbet på. Jeg ville gerne have set dig stå der og hoppe 😉

  Signe – Jeg har virkelig ondt af dig, som er højgravid, og alle andre i samme situation. Det må virkelig være æv med så megen varme. Det glæder mig, du kommer til SOC, så ses vi da der. Det bliver også en flot dag løbsmæssigt.

  Jakob – Dejligt at høre fra dig, jeg troede du var gået helt tavs. Det havde så sin forklaring. Temperaturen har ligget konstant på omkring de 30 grader her den sidste uges tid. Og vi el. nogen af os gisper af varme. Jeg har så galt været i vandet!! 🙂 De har så lovet, at den skulle falde til de 24-25 grader, og det ville passe mig fint, og 22 ville også. Så du ser, jeg er ikke helt galt på den, når din AC står på 25 grader!!!

  Det er da træls din afrejse er blevet forsinket. Du har jo rejst frem og tilbage mange gang, så det burde vel ikke være så svært, også når du har et job i ryggen, men hvad ved jeg….. Værre er det, at din tur til DK bliver spoleret, med de ting, du skulle. Dem kan du jo ikke rykke på. Kan du ikke flyve til DK ad andre veje?

  Du må også have det godt i varmen.

  Knus Deborah

 2. Hej Deborah,

  Er først lige kommet online igen, efter jeg troede jeg skulle rejse til Thailand d. 25. juli og derfor afleverede alt mit IT grej til firmaet. Nu har jeg fået det igen til låns!

  Så hvilke temperaturer er det du snakker om? 😉

  Jeg er SIKKER på at Bangladesh er MEGET varmere!

  Jeg er forsinket i min afrejse til Thailand grundet deres nu strammere regler for turistvisa og det kommer måske til at spolere min tur til DK denne gang i august. Nå, men jeg kommer til DK i september.

  Køligt er forresten 25 grader… Aaaahhhh… det er hvad min AC står på! 🙂

  Hav det godt i “varmen”!

  Knus herfra!
  Jakob

 3. Elsker sommer men kunne også godt bruge, at det blev bare lidt køligere.

  Kommer dog ud og ser SOC lige meget hvad.

 4. Her er det dejlig køligt nu. Det er så koldt, så jeg hopfryser, hvis jeg står ude på altanen i trusser og soltop. Dét er et godt vejr! 😉

 5. De har jo lovet vejrskift, og allerede nu er temperaturen faldet her på Roskildeegnen ihvertfald, så mon ikke også hos dig. God fredag aften 🙂

 6. Pia – Nej du kan jo ikke få nok 😉 Jeg vil gerne have sol, men det skal bare ikke være så varmt, så jeg deler gerne med dig, men sådan fungerer det jo desværre ikke!! Rigtig god weekend til dig! 🙂

 7. Havde du bare kunne sende solen og varmen herud til mig, jeg hverken sveder eller glæder mig til solen er væk:)

Der er lukket for kommentarer.