Hvor svært kan det lige være….

At have styr på den slags kampe, og forberede sig, og sende ekstra mandskab?… det kræver forhåbentlig ikke en udvidet universitetsgrad, at finde ud af det – og dog, det ser sådan ud!!!!

Kan dælme da ikke være rigtigt, at helt almindlige borgere skal trues, og ikke kan færdes p.g.a. x-antal mænd på en bane, der stæser hovedløse rundt efter en bold!!!!

2 thoughts on “Hvor svært kan det lige være….

  1. Trusru – Nej jeg forstår det heller ikke. De kommer jo nok kun for at lave ballade, og slet ikke for fodbolden. Jeg har set nogen skræmmende udsendelser om det. Det handler kun om vold, overhovedet ikke om fodbold.

    Nu har jeg læst op på nyhederne, og det viser sig, at de havde forberedt sig, men ikke så godt, at de kunne regne ud, at de her bøller selvfølgelig vil gøre, hvad de kan for at snyde ordensmagten og tage et andet tog end det oplagte – det var det med den udvidede universitetsgrad, som det åbenbart kræver at tænke så langt – JESUS CHRIST ALTSÃ…!!!!!

  2. Det kaldes afspadsering og en tyrkertro på at det går jo nok.. Altså når politiet ikke møder flere op end 3.. Det er så latterligt at lave vold og hærværk pga. fodboldskamp, det er jo bare et spil.. Men det handler nok om så mange andre ting i virkeligheden, jeg forstår det bare ikke.

Der er lukket for kommentarer.