Ophængningsmani!

Jeg har været helt ustoppelig idag. Jeg har hængt ting og sager op. Jeg kørte ned til det lokale værktøjsmagasin, for at få de nødvendige ting og sager. Bl.a. et mursøm til “De sorte heste”. De har været mine forældres, og jeg har fået dem for snart længe siden. De var oppe og hænge på muren i mit sidste hus. Jeg husker ikke ved det første faktisk, men her idag kom de op og hænge på altanen, og det ser smaddergodt ud. Nu skal de bare have noget sort rustbeskyttelse, så er de så gode som nye. Tjuhaj det går. Udover hestene, er der kommet 2 sengelamper og et billede op.

Vaskemaskinen har været i sving to gange, og så har der været almindelig oprydning. Her bliver sgu så flot – og nåh ja så har jeg da vandet blomster, hvilket jeg faktisk ikke er færdig med. Jeg var lige ved at glemme, at jeg også har boret hul i to potter, der er kommet ud på altanen. Den en er faktisk klunserier, og er genialt fin. Nu er der agave i den. Og så har jeg selvfølgelig nusset lidt her, men ikke ret meget…


Diverse remedier til ophængning indkøbt idag


De sorte heste, som er lavet af kunstner Henry Christian Andersen – han var skrupskør, og han fortjener egentlig et indlæg for sig selv, men jeg har intet kunne finde om ham endnu, så indtil jeg gør må I nøjes. Men dygtig var han altså også


Ordrupvej som der så ud imorges


Bagerst den fine krukke, der er klunset