Blod på tanden – 1,7 kg

girl_on_scaleopt.gifJeg havde jo lovet mig selv, at give den en skalle, og det gjorde jeg. For nu VIL jeg af med dem – de overflødige kilo!

Jeg har været nærmest relgiøs i min pointtælling samtidig med, jeg har tilladt mig selv absolut minimum af dem, og endda haft det godt med det. Det føles godt at have kontrol, i kontrast til det modsatte, og resultaterne kan der ikke kimses af – MINUS 1,7 kilo på en uge. Det er sgu da meget godt!!! 😀 Og det giver ihvertfald “blod på tanden”, og det er jo det, der skal til. Vi tager lige en uge mere 😉

12 thoughts on “Blod på tanden – 1,7 kg

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Vægtstatus og -tanker

  2. TUSIND TAK allesammen! – I er nogen dejlige tøser, der bakker mig op. Det er jeg meget glad for, og det betyder rigtig meget. Jeg skal nok fortælle, hvordan det går!

  3. Flot-flot. Du er en sej kvinde. Og du har ret, når der sker noget, giver det “blod på tanden” held og lykke med projektet og god søndag herfra.

Der er lukket for kommentarer.