Pyh!!!

Jeg håber, vi slap med skrækken, og det kun var en byge. Jeg vil rigtig gerne have vand, og jeg vil også have det i store mængder, men IKKE idag. Væddeløb og regnvejr er af åbenlyse årsager en dårlig cocktail! Nu vil jeg kaste mig over lidt “masakre” og ting, og så ud af døren. God søndag derude!

4 thoughts on “Pyh!!!

 1. Hej Deborah

  Ja jeg tror også gerne jeg vil være med derinde – have en blog, så hvis du kan hjælpe mig lidt på vej er jeg da med på det.

  Bare skriv hvad jeg skal gøre.

  MVH

  Bettina og Anaconda

 2. Bettina – Tak for din hilsen, og jo du må da meget gerne fortælle! Tilykke med den flotte placering! Gitte er jo på Facebook også, så du skal da næsten selv skrive til hende derinde, men jeg skal nok gøre hende opmærksom på det også. Du skulle næsten selv have en blog, hvor du fortæller om jeres meritter. Fortæl mig, hvis det er noget, du har lyst til, så skal jeg gerne hjælpe dig.

 3. Hej Deborah

  Ved godt det nok er er lige i dette forum jeg skal fortælle om Anaconda´s
  og mit distanceridt, men ved ikke hvor det ellers lige er jeg skal “lokke”
  på, så du må slette hvis ikke det er her::))

  Nå men til resultater – som jo kun kan blive til guld, når man rider en guldhest, vi snuppede lige 1. pladsen – 64 km på 5 timer og 5 minutter
  (excl. 40 minutters pause), så vi var ude fra 7.30 – ca. 13.30 non stop –
  trav og galop (og en lille smule skridt), så selvom de alle påstår at
  fuldblodsheste ikke er til distanceridning, viste jeg dem lige, at de alligevel godt kan være med, når det gælder.

  Så vi var bare så stolte, og kan nu stille og roligt træne hen i mod en stor
  ny udfordring den 30. august, hvor vi skal på den igen, dennegang på stranden i Løkken, så det er lidt hjemmebane og igen omkring de 65 km.

  Skal nok lade dig vide, hvorledes det går, hvis du er lidt intresseret, en dag skal jeg sende dig et billede, fra ridtet, så kan du jo se, hvorledes vi tager os ud, når det virkelig går løs, lidt noget andet end dine fine galopfoto`s.

  Nå ikke mere fra nu.

  Distancehilsen fra Anaconda og Bettina (hvis du får tid og ser Gitte Michela
  kan du jo lige viderebringe nyheden, og fortælle “Ana” har det bare rigtig
  godt og bliver beundret ude på stævnepladsen.)

Der er lukket for kommentarer.