Finishfirst.dk en realitet!

Finish First sammen med Jockey Nicolas Cordrey, da de blev 2. her fornyeligt

Min elskede Finish First, skulle da selvfølgelig have sit eget website/blog. Det har han så fået nu. Det er langt fra færdigt, men “væggene” er da på plads i hans nye “hus” på eget domæne og alting. Der vil løbende komme mere på, både fra fortid og nutid. Eftersom Finish er 9 år, så er er jo nogen år, der skal dækkes ind og skrives om, og ikke mindst, har jeg lovning på en masse materiale, som jeg kan lægge ind også. Så fremover vil du kunne læse alt om Finish på hans eget site!

Grunden til, at sitet bliver lanceret lige idag, er fordi, det er Inges fødselsdag idag.

Stort Tillykke til, hvad er blevet min dejlige veninde!

1 thought on “Finishfirst.dk en realitet!

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Banen i regnvejr

Der er lukket for kommentarer.