Venner, væddeløb og pizza

Igår var en af de dage, som vil blive gemt på kontoen, og taget frem i de lange kolde vintermåneder. Dels var vejret fabelagtigt, efter en lillebitte trussel om regn fra morgenen af, og dels bød den på samvær med de dejligeste venner. Og endnu bedre blev det kombineret med favoritbeskæftigelsen væddeløb af højeste klasse. Så bliver det ikke meget bedre for mig. Og vennerne synes også, vi havde en fabelagtig dag, så det var bare godt hele vejen rundt.

Vi sluttede den allerede dejlige dag af med, at vi skulle have noget at spise, og eftersom familiens mellemste barn var syg efter pizza, blev turen henlagt til Vagabondos på Østerbrogade, hvor man får dejlig mad til en rimelig pris. Det gjorde man også igår, men og det var et stort men! Tidligere tiders kompetente og gode serveringsdame/pige, var udskiftet med aldeles ubrugelig en af slagsen. Og når jeg siger ubrugelig, så mener jeg helt ubrugelig. Dels forstod hun ikke dansk godt nok, og dels var hun åbenbart i en anden verden. Vores hvidløgsbrød, som normalt var en forret, havde vi bedt om til maden. Jeg måtte spørge efter dem 2 gange, og så kom de så de i bedste fald kunne gå under kategorien dessert! 🙁 Dertil kommer, at den eneste dessert, der kunne fås, var “Blandet is”!!!! Både jeg og den mandlige del af venneparret havde set frem til en Tiramisu, som godt nok også var på kortet, men altså ikke kunne produceres. Det var ikke godt nok. Mellemste ville gerne have te istedet for kaffe som vi andre fik, og frem kom Celestial Season Teer. De havde 3 forskellige slags, og jeg kunne sagtens have fundet en, der passede mig, fordi jeg kender teerne, men gør man ikke det, og bare vil have en helt almindlig kop te. Tjah så er det altså heller ikke muligt!!! Så der var bestemt kritikpunkter. Når de er overstået, så var maden lækker og den pasta med oksemørbrad, peber m.m. som min venindes mand og jeg fik, var himmelsk, og min venindes spaghetti bolognese var også fin, ganske som pizzaen, også så meget lækker ud og tilsyneladende også smagte godt. Jeg håber, de får rettet op på dels betjening og de andre skønhedsfejl.

Vel hjemme igen var jeg godt nok træt, og gik da også kold i den store stol. Fuldstændig kold endda. Nedenfor himmelen som den så ud. Pænt varslende regnen, der så er kommet idag i store mængder her.

4 thoughts on “Venner, væddeløb og pizza

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Nytårsstatus 2008

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Myldretid på “Hovedbanegården”

  3. Tina – omme i London – Også mig. Jeg bliver SÃ… irriteret, og det var kun min venindes tålmodighed, der reddede pigebarnet fra en skideballe af mig 🙁

Der er lukket for kommentarer.