Gensynsglæde

Jeg sidder her og smiler op over begge øren, og det tror jeg sgu lige, jeg bliver ved med! Det var helt vildt dejligt, at se ham igen og gensynsglæden var bare så overvældende. Det var en helt igennem dejlig oplevelse. Han har altid været en dejlig mand, men jeg vil faktisk sige, at det er han endnu mere nu.

Moden og med nogen erfaringer på bagen, både gode og dårlige, gør ham til “en rigtig mand” både indeni og udenpå. Udenpå så han bedre ud end han gjorde for 20 år siden, bare helt igennem dejlig! Pyh, ha! Var der nogen der sagde afkøling!!! 😀 – det var det med de der hedeture, og nu ved jeg jo, at de ikke skyldes, at jeg er i overgang 😉 Det var svært at sige farvel efter 3 timers hyggelig snak, som bare var så dejligt, men vi gør det da bare igen en anden dag… 🙂 Billedet er den flotte Eva Solo kande, han kom med til mig. Alt for galt, men at han også er en gentleman, der tænker sådan, gør ham jo kun endnu dejligere.

10 thoughts on “Gensynsglæde

 1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Fødselsdagen og TUSIND TAK!

 2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Drømmemusik!

 3. Perle – Ja han er helt sikkert noget for mig, og har altid været det, og han er en utroligt dejlig mand! Og til spørgsmålet, om jeg er noget for ham, både ja og nej kan man sige… Det er et spørgsmål jeg hverken kan el. vil gå mere ind i, men Det er dejligt med gode oplevelser, og det her var ihvertfald en dejlig en! Jeg er utroligt glad for kanden, og synes også det er en fin ide med frakken 😉

 4. Han lyder som en vidunderlig mand, som jo tydeligvis lige er noget for dig. Er du noget for ham? Tænker om det kan udvikle sig 😉 Uanset hvad er det skønt at have så dejlige mennesker omkring sig.

  Ps. Kanden er flot, synes det er en rigtig sød ide med frakken 🙂

 5. Anita – Dem kan jeg også bedst lide, men jeg kendte jo ikke din smag. Næste gang får du en hel pose af dem så 😉

  Helle K. – Det er svært at have forventninger, efter så mange år, men det gik langt over, nogen jeg end måtte have haft!!!

  Catarina – Giveren foreslog også brug til kolde drikke netop også. Jeg har en helt almindelig termokande til kaffen og en stempelkande, og det går såmænd godt nok 🙂

 6. Jeg bruger vore karafler til kølige drikke, de står i køleskabet uden “frakke” på og når de skal på bordet får de “frakke” på og så holder de altså drikke kold.

  Jeg har også en decideret kaffebrygger i samme mærke, men den er heller ikke meget bevendt som termokande.

 7. Anita – Tak for rådet – heldigvis tager jeg ikke så ofte på skovtur, så det går nok 🙂 Men flot det er den, og det var rigtig sødt af ham. Nej jeg må indrømme, jeg ikke lige lagde mærke til, at det var en sådan, du havde med 🙂 Kunne du forresten lide bolsjerne?

 8. Som du måske lod mærke til, på plænen i Ørstedsparken, så havde jeg lånt Gittes Eva Solo-kande til min kaffe. Hun _havde_ advaret mig, men jeg måtte selvfølgelig opleve det i egen gane; den holder desværre ikke kaffen varm på en “skovtur”.

  Men til morgen/aften/gæstekaffe er den fremragende 🙂

Der er lukket for kommentarer.