Morgenredninger og spændende besøg

Det har været en af de der urolige nætter, hvor jeg ikke har sovet særlig godt, og var vågen midt i nat. Tror det der stormeri, giver uro i systemerne…. anyway, så endte jeg på sofaen kl. 4, hvor jeg så så lidt flimmer, og faldt i søvn igen til ved 8-tiden.

Det kan også være eftermiddagens besøg, der giver uro, for der får jeg besøg af en gammel flamme, jeg ikke har set i ihvertfald 20 år. Ikke nok med, at vi ikke set hinanden, vi har overhovedet ikke haft kontakt på nogen måde. For få dage siden fandt jeg så ham på nettet og han skrev så til mig, at han gerne ville mødes og sludre, og tit havde tænkt på mig. Jeg har også tit tænkt på ham, for vi havde da “noget” i ihvertfald nær ved et par år, og jeg var meget, meget glad for ham. Så idag skal jeg så se ham igen, og det er altså lidt spændende…

Redningerne var redninger fra druknedøden på altanen. Det har jo væltet ned med vand i store mængder, så mange af planterne stod begravet i “vand til knæene”, og det måtte jeg jo lige ordne, ligesom min tomatplante skulle have lidt støtte. Nu er der da endelig ved at komme tomater på den…

Nu vil jeg i bad, og så suse ned og hente lidt mælk til kaffen og måske lidt kage. Det er jo ikke hver dag man får sådan et besøg….Jeg har før prist nettet for sine muligheder, det gør jeg så lige igen!

3 thoughts on “Morgenredninger og spændende besøg

  1. Helle K. – Tak skal du have, hvor sødt af dig! Det gik over al forventning, jeg kan slet ikke holde op med at smile, så dejlig var han!

Der er lukket for kommentarer.