Manon og Mille

Mille kaldte på mig, at jeg skulle komme og se Manon! Hun gjorde opmærksom på det faktum at hun lå lige ovenpå, hvor der var mest rent. Ingen skal sige, at heste er ligeglade med den slags. Ikke allesammen. De er meget forskellige også på det punkt. Manon var næsten Prinsessen på ærten. Mille mente ikke, at hun var værd at fotograferer, og bad mig tage et foto uden hende…. det gjorde jeg også, men det med hende på, er faktisk rigtig sødt og det bedste af de to. Jeg håber, jeg er tilgivet, når hun ser foto!

Ellers bød dagen på stort set lidt af det hele. Dyrlægebesøg, vasken af et sår, strigling rykken maner (Superman og Finish), vasken heste, trækken til og fra Walker, og på fold og flytning af bil og et enkelt smut til banen. Så kedet mig har jeg bestemt ikke. Men det har været en god dag, hvor jeg føler jeg har fået lavet en masse.

Sammenlagt med to dages mangelfuld søvn, skal jeg vist puttes tidligt i dag…. Imorgen et kort visit i stalden, da jeg har fornemmelse af, der bliver behov, og fredag ligeledes. Nu ser vi, kan være vi springer over til lørdag, men mere om det senere.