Gråt og vådt

936302084_e81dd257db.jpg

Det er vel sådan man bedst kan beskrive denne morgen. Jeg tror faktisk, at de våde dråber fra oven, er stoppet for nu. Jeg håber det, for at cykle i regnvejr er ingenlunde en favoritdiciplin. Det er helt sikkert. Jeg har indkøbt gulerødder og æbler til ham den røde igår, så det bliver dejligt, at komme ned at give ham. Jeg øjner opklaring, og så længe det varer, må jeg hellere cykle derudad.

Min nattesøvn lader meget tilbage at ønske p.t., så jeg føler mig lettere zoombieagtig. Men det efter en god cykeltur, så hjælper det. Jeg kender en, der til gengæld nok går søvnmode, når hun har fået et bad og sætter sig i den store stol senere… vi ser. Foreløbig rigtig god fredag og weekend til jer derude.

5 thoughts on “Gråt og vådt

  1. Tina – Tusind tak – og ja det har været noget forfærdeligt vejr meget af dagen. Jeg blev mere end gennemblødt, da jeg skulle hjem.

    Marianne – Vi fik heldigvis lov at have tørvejr til alle heste havde været ude, men så skal jeg dælme også love for….. Tak for roserne til foto. Det er godt nok et fra sidste år, men er så godt, at det godt kan tåle genbrug synes jeg 🙂

    Catarina – Tusind tak!

    Perle – Ja det er lige om at finde “en grimasse der kan passe” – det har været efterårsagtigt idag. Det har du helt ret i.

Der er lukket for kommentarer.