Drømmemusik!

Jeg er fuldstændig vild med de her drenge, og især det her nummer, som jeg bare kan høre igen og igen. Jeg forstår ikke ordene, men hele stemningen. I det hele taget er den CD, jeg købte med dem, noget af det bedste, jeg ved. Jeg ønsker mig flere…. de hensætter mig i en tilstand af total salighed. Derudover minder de her ekstremt flotte fyre mig om, en meget, meget flot mand, jeg havde på besøg forleden 😉 – hvordan var det nu, jeg skal i bad!!! 😀

6 thoughts on “Drømmemusik!

  1. Anita – Det var da også bare et spørgsmål, og måske jeg skulle have haft en smiley med også. Jeg er da ked af, hvis du “får svip” og af hvad ved jeg ikke lige. Og selvfølgelig også ked af, du ikke vil sige noget? Jeg må tage, hvad der kommer af kommentarer og det gør jeg, men jeg undrede mig og spørger, og så bliver du sur på mig? Det forstår jeg slet, slet ikke! Hvis jeg opfattede din kommentar forkert, så beklager jeg og værre behøver det i mine øjne vel ikke være. Nu har du så til gengæld opfattet min helt forkert. Touché! End of! Men at det skulle betyde, at du ikke vil kommenterer her mere synes jeg nok, er at overreagere.

  2. Deborah – nu har jeg læst min kommentar igen og igen for at se, om den kunne tolkes på en negativ måde og jeg må altså sige, at jeg kun selv tolker den, som den drillende kommentar, den var ment som. Jeg synes smiley’en siger det hele.

    Pardon, men jeg får altså svip af det her og vælger derfor at træde ud af din kommentarboks. Jeg har ikke lyst til at sige mere her på siden.

  3. Perle – De er skønne! Og jeg var forbandet, da jeg opdagede, at de havde været der, og jeg ikke var derinde 🙁 Næste gang – måske!

    Anita – Behøver jeg være det, for at synes, han er flot/lækker? Og så forstår jeg ikke dit “igen, igen”, så vidt jeg husker, har du været udsat for en af slagsen, så det kan ikke være fordi, det er så voldsomt igen!

  4. Ohh de er nu vidunderlige at kigge på 😉

    Virker meget blidt deres musik. Kan se, at de har været i Forum i juni.

Der er lukket for kommentarer.