For godt til at være sandt!!!

Hvis du får noget i din indbakke, der HELT SIKKERT, lyder alt, alt for godt til at være sandt! Guess what – så er det, det også!!! SLET SKIDTET! Du har under ingen omstændigheder ved en tilfældighed vundet x-antal millioner, arvet samme antal millioner, el. noget som helst andet. Deltager du i en konkurrence, så opgiv ALDRIG andet end din email – THAT’S it! Forlanger nogen pludselig kontooplysninger af dig, så er svindel og humbug. En dansk kvinde er nu blevet franarret lige over 2. millioner danske kroner, fordi hun troede på sådan noget SKIDT!!! Jeg har før advaret om det her fænomæn, og jeg gør det så lige igen.

LAD NU VÆRE, SLET DEM!

Iøvrigt florere en af de mange svindlere, som også har været i Dr. Phil også på Facebook. Som henholdsvis Dennis Johnson og Dee Johnson. Han har haft kontaktet mig, og også en veninde. Vi var heldigvis hurtige til at opdage, hvordan det hang sammen, og jeg kunne huske hans profilfoto fra Dr. Phil. Han er fra Nigeria, men udgiver sig for at at være amerikaner. Billedet er en hel uskyldig amerikansk mand, der bor på Hawaii. Se dig godt for på nettet, og pas på dig selv!