Meget trist afslutning


Sara Slot på Nightingale på vej til start, da de vandt York Stutteri Ærespræmie for en uge siden

Det var en rimelig begivenhedsløs og lidt trist dag rent løbsmæssigt. Det bedste der kunne siges om den, var vores Wiliam Tell’s ‘s 3. plads.

I dagens 4. løb var Lone Kaj-Nielsen’s store dejlige hoppe Nightingale til start, og endte sidst. Det fik så være, hvis ikke det var fordi hoppen var syg og dårlig. Desværre endte hele den seance med, at Nightingale måtte aflives. Frygteligt trist, nu det lige netop gik i de helt rigtige takter for hende. Frygteligt chock for stalden og Lone. Jeg kendte ikke Nightingale personligt på nogen måde, men hun har altid været en af mine favoritheste. Mange medfølende hilsener til alle implicerede, men så særligt Lone, der måtte tage afsked med sin hest idag…

Nightingale var en brun hoppe v/Final Appearance – Lemon Balm født 2002. R.I.P.

1 thought on “Meget trist afslutning

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Dagens foto!

Der er lukket for kommentarer.