Nye kontra gamle – Firefox og WP

Jeg fik jo det typiske spørgsmål fra Michael, da han var her, om jeg havde opgraderet til 3.0 i Firefox, og nej det havde jeg ikke, og tænkte, at nogen af mine problemer evt. kunne skyldes det. Ikke at jeg havde mange problemer, men okay for en gangs skyld ville jeg så prøve, selvom jeg egentlig var godt tilfreds med den, som den var.

Hvis ikke, jeg havde problemer, så fik jeg det. Den ville dårligt køre, og når den gjorde, så var der flere ting, bl.a. billedeadministrationen her på WordPress, der ikke fungerede. Jeg mistænker, det har noget med det Java at gøre, som Firefox 3.0 ikke kan. Altså var der ikke langt fra tanke til handling imorges, jeg vendte fluks tilbage til 2.0. Hvorfor skal nyt altid være bedre – for det er det dælme langt fra. Jeg er ved at vænne mig til det nyt WP, men jeg synes bestemt ikke, det på interface og noget, er væsentligt bedre end det gamle. Og jeg synes slet ikke om fotoadministrationsdelen. Nu har jeg opgraderet, og jeg tvinger mig til at leve med det, men det varer dælme længe inden jeg skal opdaterer noget som helst til nye versioner igen, det står helt fast. Det der skulle være så smart ved Widget er bare besværligt og i vejen og gør, at jeg nu skal rode med at være på den rigtige side af det skidt for overhovedet at få det frem og på den konto er der flere features, der mangler her. De kommer igen, når jeg har fundet ud af det, men ….! Nej nyt er ikke altid bedre, så har du Firefox 2.0 så hold dig til den, den bliver opdateret stadig.