Min nattesøvn og Banedanmark

Imorges klokken jeg ved ikke hvad, blev jeg vækket. De er IGEN ved at lave noget på strækningen hernede. Og jo, de har advaret om det, og alt det her, men det larmer det ikke mindre af. Og når man først er vågen og ligger og lytter! Øv ossse! Så jeg stod op, drak morgenkaffen og så var jeg jo tidligt i stalden.

Nu er jeg godt nok træt. Her til aften har de været igang igen. Er spændt på, hvornår jeg evt. skal vækkes imorgen tidlig. Det gider jeg ikke. jeg trænger til at sove igennem, så jeg har allieret mig med en sovepille. Desværre kan jeg ikke finde mine ørepropper, men jeg håber på en god nats søvn. Jeg må hellere slukke og lukke og finde dyner…. Hovedet er også ved at få mere end nok, efter der røg nogen indlæg “af panden” her til aften. Så kan jeg koncenterer mig om rengøring og oprydning imorgen, ligesom der skal skrives indkøbslister til fredagens gæstebud. Sov godt derude…

1 thought on “Min nattesøvn og Banedanmark

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Bane Danmark og nye skinner

Der er lukket for kommentarer.