Udstyrsstykker

Nu har vi jo så lige haft 3 heste i Sverige. Her til morgen skulle deres ting og sager pakkes væk, og ind i vores løbrum. Der har vi alt vores udstyr, som kun bruges til løb.

Nu når man så skal rejse med sådan nogen heste, det være sig springheste, galopheste el. enhver form for konkurrencehest, så står de ikke tilbage for babyer i mængden af udstyr. Hvis jeg ikke tager meget fejl, så var der 3 store plasticbokse med udstyr. Det passer meget godt, med en til hver hest. Der er også meget, der skal huskes, regndækner, et tykt og et tyndt dækken, bandager, gamacher, træktov, chefneys, grimer, måske blinkers, hønet, strigler, køleler, og meget, meget mere. Det er noget af et cirkus og holde styr på. Næste gang vil jeg prøve at fotograferer mængden af udstyr. Jeg har ikke tænkt så meget over det før her idag….