Vægtstatus og -tanker

girl_on_scaleopt.gifDet er ikke gået helt så godt som sidste uge. Faktisk har jeg kun tabt 300 g sidste uge, men indsatsen har også være derefter, så det er min egen skyld. Men lagt sammen med de 1,7 kg så er det stadig et kilo om ugen, så det er okay. Men jeg begynder at kunne se mønstrene i det her, og som jeg har sagt før, sker der for meget, er der simpelthen ikke overskudet til at gøre nok ved det. Og så er det, jeg skal bremse op, og lige tage mig selv i nakken – det gør jeg så!

Jeg giver den en skalle igen nu her. Der skal virkelig spares på points, for der er aktiviteter med spisning ude, både onsdag og torsdag og fredag får jeg gæster. Næste uge bliver da så igen en totalt spareuge. Det kan jo godt gå, hvis jeg de dage, hvor jeg skal ud ikke spiser andet, og så frugt og den slags for resten. Vi får se, hvordan det går. Men der er to føs’dage der skal afvikles her i ugen, og det gør, at der er al den aktivitet. Men stadig det går den rigtige vej – jeg skal nok blive smækker-lækker!!! 😀