Grænseoverskridende

Nu må I altså lige fortælle mig, om det er mig, der er sær, eller om ikke dette er overskridelse af grænser. Det er ihvertfald over min, og så må jeg være underlig el. hvad.

Min kære hr. fader har indladt sig med en person i sin vaskekælder. Vedkommende er yngre end jeg og har åbenbart ihvertfald en ting tilfælles med mig. Fint nok. Far har så talt meget med vedkommende som utroligt gerne vil møde mig. Han havde så galt en dag arrangeret, at jeg skulle komme, så vedkommende kunne hilse på mig. Der var dog lige den detalje, at han glemte at spørge mig, om jeg havde lyst overhovedet, og om jeg kunne. Jeg var lige ved at sige: “Gudskelov” kunne jeg ikke. Nå, men så tænkte jeg, at beskeden “fes ind”. Det gjorde den tilsyneladende ikke.

Her idag taler vi så om min nærtforestående fødselsdag, hvor jeg har bestemt, at jeg ikke vil holde noget videre udover middag med min far, ude i byen på dagen og 2 veninder nogen dage senere her til middag. Guddødmig om min far ikke begynder at ævle om, at denne her person, måske kunne komme med ud og spise på min fødselsdag og iøvrigt også havde en gave til mig!!! jeg har aldrig nogensinde set vedkommende før, og jeg har egentlig heller ikke den store lyst. Jeg vil meget gerne selv vælge mine venner og hvad nu, og jeg får fuldstændig fnat i lange baner, hvis nogen i den grad prøver at stoppe noget/nogen ned i halsen på mig. NU var det nok! Jeg fik da fortalt min far, at der måtte være gået et eller andet HELT galt, når han troede, at jeg havde lyst til at fejre min fødselsdag med et vildtfremmed menneske jeg aldrig nogensinde har set el. talt med. Jeg tror, han fik beskeden.

Det kan være, han har ondt af vedkommende, og at han synes vi ligner hinanden og alt mulig. Men kunne han ikke for helvede spørge mig først!!! Er der andre derude, der har prøvet noget lignende??

Eller er det kun mig, der har en far, der kan finde på sådan noget…… Jeg indrømmer, der blev talt med store bogstaver her for lidt siden og beskeden var slet, slet ikke til at tage fejl af. Så jeg skal ikke spise middag med andre end min far! Suk!

Er jeg mærkelig, eller er det både min far og vedkommende, der ingen pli og situationsfornemmelse ejer – jeg synes selvfølgelig klart det sidste!!!

12 thoughts on “Grænseoverskridende

 1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Trampen over grænser - IGEN!

 2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Frokost m.m.

 3. Benedicte og Pia – Hvis jeg har udtrykt mismod, kan det da godt være, for alle har vel dårlige dage??? Ensom? Nej der tager du altså helt fejl, jeg har altså masser af venner, som jeg dårligt kan finde tiden til at se. Men ja jeg har netop IGEN sagt til ham, at hvis det er betingelsen, så kan vi droppe at gå ud imorgen. Og det er det åbenbart! Så kan han gå med hende ud og spise. Min far tænker ikke på mig i det her, det handler om, at han manipulerer og vil styre helt vildt – noget han altid har villet, og det får han ikke lov til dennegang. Jeg vil hellere sidde alene end påduttes det her pigebarn. Hvis jeg skulle have nogen med ud og spise, så har jeg masser af veninder, jeg hellere ville have med. Jeg går selv ud og spiser, el. køber noget lækkert take-away. Jeg kan sagtens hygge mig alene, og sådan bliver det så. Jeg har ikke mange ting, jeg holder hårdt på, men min fødselsdag er dælme min.

 4. Jeg forstår dig så godt, men tænker også at din far nok har en fornemmelse af at denne pige og du har noget tilfælles, altaå at det er med en sød sød tanke bag han laver dette lidt uheldige arrangement.

 5. Din Far kender dig rigtigt godt! Han har helt sikkert ment det godt, når han ønsker at intoducere “din nye veninde”. Du har ofte udtrykt mismod og ensomhed på bloggen – og sikkert også overfor din Far. Han har helt sikkert bare villet dele det her herlige bekendtskab med dig og give dig en god oplevelse!

  Når det er sagt – så handler lige præcis din fødselsdag om dig og ingen andre. Det er din dag og hvis du ikke har lyst til at se hende på dagen – så er det dit valg! Men giv hende dog en chance senere…

  Min Far valgte at gifte sig igen på min 10 års fødselsdag. Hvert år efterfølgende på denne dato – blev der holdt bryllopsdag – og ikke fødselsdag! DIN fødselsdag er DIN dag – hold fast i det!

 6. Tina Poulsen, Marianne og Perle – Tak skal du have, jeg føler bestemt også, at jeg har gjort det rigtige.

  Gitte, Therese og Leif – Kvinden er yngre end jeg, og er IKKE en min far på den måde er interesseret i. Hun kunne være hans datter, og selvom hun ikke var det, er tanken at min far skulle være forelsket fuldstændig uhyrlig, hvis man kender min far. Det er heller ikke det, jeg overhovedet anker over. Det skulle faktisk glæde mig, om han blev det. Nej han har bare mødt den her pige, som han synes er flink, og så har han fortalt om mig og min søster (Sjovt nok ville han aldrig foreslå sådan noget til min søster – det tør han ikke), og så synes hun, det kunne være sjovt at mødes, hvilket jeg ikke har den store interesse i. Iøvrigt overser du Leif fuldstændig at det her ikke blev foreslået, det blev som jeg skrev hevet ned over hovedet på mig, og nej jeg synes ikke, det er sjovt at skulle mødes med en, jeg slet ikke kender for første gang på min fødselsdag. Beklager, men sådan er jeg altså ikke skruet sammen og så må jeg være underlig. Det bliver hyggeligt, det bliver min far og jeg.

  Jeg har sagt til ham, at det da godt kan være, jeg vil møde hende en dag, men så skal jeg nok sige til. Men jeg har faktisk slet ikke lyst, og slet ikke nu, hvor jeg på den måde har fået hende proppet ned i halsen.

  Benedicte – Jeg har, som du kan se af dagens indlæg, holdt fast! Tak for dit indput også og undskyld jeg ikke havde fået svaret dig. Det var bestemt ikke med vilje. Det med en chance senere, er ligesom ødelagt nu. Det er ødelagt nu!

 7. Jeg er enig med Gitte og synes, at du skal lade tvivlen komme din far tilgode.

  Og hvem ved, om det ikke går hen og bliver ganske hyggeligt.

 8. Tror jeg er lidt forvirret. Er det en yngre kvinde, som din far har mødt i vaskekælderen, for selv at ha’ romance med ELLER er det en yngre herre, som din far synes du skal møde? 🙂

 9. hej… synes måske du skulle give din far nye veninde en chance… er han forelsket eller er det bare en go veninde…??? tænk hvis det var dig der var blevet forelsket og så din far tog det sådan på vej… jeg vil så give dig ret i at det er måske liiiige at stramme den at bede dig om at have hende med til din fødselsdag… du behøver jo ikke blive veninde med hende,men hvis din far virkelig holder af hende vil det nok såre ham hårdt hvis hans datter ikke vil give hende en chance!!!!???

 10. Jeg har aldrig prøvet noget ligende, men ingen skulle prøve at date på mine vegne og slet ikke på min fødselsdag.

 11. Du er ikke underlig eller andet, han bør ikke prakke dig nogle på. Tror godt selv du kan finde de venner du har lyst til. Håber du får en dejlig dag trods alt 🙂

 12. Jeg kan følge dig 100%!!! jeg har dog ikke selv prøvet det.
  Men man kan da ikke bare presse ned over hovedet på dig, hvem du skal mødes med, hvem der skal være dine venner eller hvem du skal fejre DIN fødselsdag med!! 🙂

Der er lukket for kommentarer.