Oprydningsrengøringdag

Det er dagen, hvor der virkelig skal gøres rent i krogene, så meget jeg nu lige orker. Ikke at her er meget beskidt, men det skal jo gøres med mellemrum for ikke at blive det. Det bliver en lidt travl uge, så jeg må hellere få det gjort nu, for jeg kan se i kortene, at det bliver der ikke meget overskud til resten af ugen udover det absolut nødvendige. Så jeg må hellere komme igang og få skrevet en liste også til indløb. God dag derude – øv, hvor gik solen lige hen? Den kunne jeg godt have brugt idag. Banedanmark lykkedes igen med at vække mig!!! Så den står også på en lur senere!

9 thoughts on “Oprydningsrengøringdag

 1. Min ende er måske lidt øm efter spinningen, men den har ingen problemer 🙂 🙂

  Det er ikke noget der hele tiden har været der og jeg har ikke fået foretaget ændringer på pc-dyret. Men det går nok alligevel.

 2. Perle – Det lyder underligt, ingen andre har meldt om problemer. Jeg prøver lige at hidkalde på min “support” om han har nogen mening om det 🙂

 3. Nej, sådan har det været et stykke tid 🙁 Prøver lige at holde øje og skal nok melde retur til dig 🙂

 4. Perle – Jeg kunne slet ikke komme på blogen imorges, så der kan have været knas i maskineriet. Det er kun idag, du har oplevet det forhåbentlig?

  Helle K. – Tak, jeg har været rigrtig flittig idag, og fået samlet den sidste reol også. Jeg skal have lavet mere, men det der tog al tiden var flytning af et stort ægte tæppe, som fylder hele stuegulvet. Det tog evigheder – og jeg svedte 😉 Men nu er det gjort og her er rigtig fint. Så må vi se, hvor meget, jeg når at hænge op de nærmeste dage.

  Marianne – Ja det er rigtig dejligt, når det er overstået, men jeg er egentlig ikke færdig endnu, men tager det lidt i “heat”. Tæppetingen stjal langt mere tid end forventet… Det går jo nok. Imorgen bliver det ikke ihvertfald, så må vi se til torsdag engang og fredag.

 5. Her står den også på rengøring, men det er skønt når det er overstået 🙂 Jeg så historien om Banedanmark i TV Lorry….

 6. Ps. Hvorfor får jeg denne besked hver gang jeg skriver en kommentar?

  Forbidden
  You don’t have permission to access /php-bin/index.php on this server.

  Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

  Den har lagt kommentaren, men beskeden kommer alligevel :-/

 7. Hvor aktivt 🙂 Vi støver helt vildt pga. forskønnelse af huset, så det er en god grund til ikke at gå i gang. Det kan simpelt hen ikke svare sig, da det vil blive støvet igen i eftermiddag.

  Ha’ en dejlig dag og en god lur 🙂

Der er lukket for kommentarer.