Med guld i mund…

Solen vælter ind her til morgen. Oh hvor skønt. Det gør altså livet lidt lettere! Jeg har sovet godt, og her imorges var det ikke Banedanmark men Garbo, der gjorde en dyd ud af at vække mig omkring kl. 4. Tror I jeg kunne have kvalt hende!!! Nå, men det lykkedes mig at faldet i søvn igen. Og nu får jeg lige en slurk kaffe og så afsted.

Ovenfor himlen som den så ud for omkring 3/4 time siden og mit “nye” køkkenvindue med gardinerne jeg fik sat op igår, efter jeg troede, jeg ikke nåede mere og planten, der hænger også. Dimsen den hænger i, er iøvrigt et ret kært eje, for den har fulgt mig lige siden min første lejlighed og jeg husker tydeligt, da jeg købte den. Det skulle der lidt tilløb til, for den var ikke billig. Men jeg har så til gengæld også været glad for den altid og er stadig.

Jeg havde sådan set hængt den op en gang, men p.g.a. min manglende håndværksmæssige viden, kunne krogen ikke holde, og skidtet faldt ned! Gudskelov gik den ikke i stykker – det var der noget andet der gjorde. Også en potte jeg var glad for :(. Nu har jeg konsulteret min Gør-det-selv rådgiver, og fået nogen kroge med ravpluks med modhager. Nu ryger den forhåbentlig ingen steder – ellers ved jeg, hvor jeg kan klage 😉

Nu må jeg hellere komme afsted. Kan I have en god dag. Senere står den på frokost med to gode veninder, og om der så er mere i posen idag vides ikke, men ellers tror jeg på, at jeg sagten kan finde ud af at slappe af, når jeg lige har skrevet en indkøbsliste til imorgen.

3 thoughts on “Med guld i mund…

  1. Helle K. – Tak skal du have, nu er der nogen flere til dig. Ja det var utroligt, men så var der jo så en anden der måtte “lade livet”.

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » To sider af samme sag

  3. Meget stemnignsfulde skyer på det øverste billede.

    Det lyder helt utrolgit, at den blomsterkrukke kunne falde ned uden at gå i stykker 🙂

Der er lukket for kommentarer.