Mr. Ibrahim – R.I.P.


Ole Larsen på Mr. Ibrahim i Klampenborg

Det havde ellers været en god dag idag! Så kom der en sms, der lyder som følger:

Kære allesammen, Når Mørket falder på iaften, skal I gå ud og kigge op på himlen og se den nye og meget smukke stjerne, som er kommet. Det er Ibrahim som har krydset regnbuebroen idag. Han fik en spøjte og opdagede slet ikke noget. Han sov stille ind. Det var Karin fra Sommersteddyrlægeren som gjorde et yderst godt stykke arbejde. Ibrahim blev 21 gode år, men tiden indhentede ham og især hans tænder. Han kunne næsten ikke spise til sidst, men han kom herfra med stor værdighed og det er det vigtigste. Kærlig hilsen Anita

Alle der er glade for heste ved, at 21 år, er en høj alder for en hest, så på den led kan man sådan set ikke klage. Til gengæld vil ALLE, der har kendt el. været i berøring med Mr. Ibrahim, forstå, hvorfor jeg sidder med en stor klump i halsen….han var en fantastisk hest! Fotos er taget af mig i 1996.

Mr. Ibrahim 1987-2008 – mrk. brun hingst v/TSHAINIK (USA) – VIBSEN (DEN). R.I.P.

1 thought on “Mr. Ibrahim – R.I.P.

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » On location - Vølvens Forbandelse og en filmstjerne

Der er lukket for kommentarer.