Dagen derpå…

Ikke at der er noget “derpå” som sådan, andet end jeg stadig er lidt trist over Mr. Ibrahim. Jeg har gået mange, mange ture med ham og tilbragt mange, mange timer, dage og måneder sammen med ham. Og han var et helt særligt bekendtskab. Jeg plejer at sige, at han er den eneste hest, jeg uden og blinke ville gå med på en 4 spors motorvej. Ikke at det nogensinde skulle blive nødvendigt, men sådan bare for at illusterer, hvor rolig han var. Han var en stor personlighed. Ved lejlighed vil jeg få nogen fotos fra Svend Christensen som ejede ham, som jeg vil ligge ind her som en hyldest til en helt særlig hest. Iøvrigt er der jo lidt trøst i at hans søn Dylan lever og har det godt, og i forgårs vandt løb på Fyn. Han løber iøvrigt i Mr. Ibrahims gamle løbsfarver. Desværre blev det det eneste afkom, der blev efter ham.

Derudover har jeg lige drukket morgenkaffen og skal nu skrive huskeseddel og så ned og handle det sidste, og så gøre klar til gæster iaften. Jeg ønsker jer en rigtig god dag derude!