Ugidelig

Er hvad jeg er her til morgen. Har ikke sovet nok, el. også har jeg haft for travlt i ugen. Nok mest det sidste. Må nok lige nå en lur mere, inden jeg skal i bad og på Galopbanen. Løbene starter heldigvis først kl. 14, så der er god tid.

Der er masser at skrive om, og fotos også, men jeg regner med, at meget af min søndag kommer til at gå med at opdaterer. Der er mad og gæster, og så skal jeg også have lagt fotos ind og skrevet hos Finish. Der var “kuk” i funktionen til upload af fotos, men nu er det fixet.

Dejligt med alle de skønne fødselsdaghilsener, og jeg har da også fået gaver, men igen mere om alt det imorgen. Der var hilsener fra nær og fjern, både på brev m.m. Nogen før tid, nogen i sidste øjeblik og nogen lidt for sent, men altsammen da bedre, end at de aldrig kom 😀

Finish skal løbe idag, så det bliver spændende, og hver løbsdag er jo dejlig set herfra, og oveni skinner solen på os. Det tegner til at blive en dejlig dag, når jeg engang er vågnet….. ønsker dig en god en!!