Begavet

Jo, jeg fik da gaver til min fødselsdag. Gaven fra min far havde jeg jo fået. Det var reolerne, som jo faktisk stadig mangler vægreolerne oppe, for at være helt færdige.

Deruover fik jeg et fødselsdagskort 2 dage for tidligt, og et 2 dage for sent, så den med post til tiden…. nej det ene var afsenderens skyld, og selvfølgelig det for tidligt. De troede underligt nok, at jeg havde fødselsdag den 12., men de er ældre, så det kan jo smutte. Derudover fik jeg skam også et kort fra Finish – det havde en af de søde staldvenner fundet på.

Af gode gaver var der et fint perlemors/skallerarmbånd fra Vietnam og Marianne sammen med Dr. Phil’s Ultimate Weight Solution. Helt perfekt, for den har jeg ønsket mig længe.

Lige så perfekt var en støvleknægt, jeg fik af pigerne om fredagen. Jeg har et par støvler som jeg ganske enkelt ikke tør tage på, for så får jeg dem aldrig af. Det kan jeg nu. Derudover begavede de mig med en mankam og en saks, så jeg har mit eget sæt, nu når jeg alligevel står for så meget af vedligeholdelsen i stalden. Også rigtig dejligt.