Lady Hjort og jeg

Igår fik jeg besked om, at Finish er taget en tur på landet. Og godt for ham. På hans plads stod det absolut bedste, når det nu ikke er ham, der skal stå der – Lady Hjort, som jeg elsker næsten lige så meget som Finish. Som det ses, er hun en stor smuk mørkebrun hoppe, der er mindst lige så sød, som hun er smuk. Hun er egentlig Susie’s hest, men jeg har jo taget mig af hende hele vinteren, mens Susie har hygget sig under sydligere himmelstrøg, og hun var den hest, jeg “faldt i hak med” så snart jeg ankom til stalden udover Finish. Så vi deles pænt om hende og Susie skulle skynde sig idag, så jeg tog mig lidt af “Mama” som vi kalder hende.

Idag tog Stella så de her fotos af os. Tak til Stella, som ikke kan gøre for den forringede billedkvalitet, for så vidt angår mig. Men jeg kæmper! Det er skrækkeligt så gammel, jeg synes jeg ser ud, bortset fra kiloene der stadig skal af, men det er jo ikke slemt, når jeg kigger mig omkring, det ved jeg godt. Nu forstår jeg min mor, da hun sagde det samme for snart mange, mange år siden – “Den gamle kone, er det mig?”…..Anyway det er mig, og sådan ser jeg ud. Lady Hjort elsker mig og omvendt uanset udseende 😉

3 thoughts on “Lady Hjort og jeg

Der er lukket for kommentarer.