Retro fødselsdagsmiddag


Jeg kom pludselig i tanke om dejlige middage tilbage i min barndom, da jeg filosoferede over, hvad middagen til fødselsdagen skulle være. Eller det blev så holdt om fredagen, som jeg havde fødselsdag om torsdagen, men ihvertfald. Jeg vaklede mellem 3 forskellige menuer, men da der så var mørbrad på bud i Fakta, var der ikke langt fra tanke til handling. Det var også, den jeg var kommet i tanke om, og som jeg havde mest lyst til. Indbagt mørbrad med flødekartofler og salat. Ikke just slankemad, men meget kan man sige, på MIN fødselsdag, der er jeg ikke på at tælle kalorier. Der må jeg få lige, hvad jeg har lyst til. Sådan er det. Nu har jeg vist også fejret nok, alt det her fødselsdag har kostet et kilo, men skidt med det, det ryger af igen. Opskriften er fra Karolines Køkken, så den kan jeg ikke gengive, men hvis du smider mig en mail, skal jeg gerne skrive den til dig, har du ikke selv Karolinen 😉

Pigerne synes, det smagte rigtig godt, og det synes jeg også. I det hele taget, havde vi en dejlig aften. De er altid hyggelige at være sammen med. Det var første gang de var her, og var temmelig imponerede over min lejlighed. Det forstår jeg godt, og jeg er også stadig helt vildt glad for den.

Updatering 24. august 2012 – som det ses, er det ikke nødvendigt, at jeg skriver opskriften til dig, da hele kogebogen ligger online.

4 thoughts on “Retro fødselsdagsmiddag

 1. Arrrgh. Du gør mig altid så suuulten, Deborah. Og der er intet i køleskabet.
  Næsten gang vil jeg sætte pris på en invitation 😉

 2. Catarina – Det var hyggeligt, og nej man skal ikke rose min lejlighed, så det er måske det forkerte ord. De var temmelig imponerede over – jeg retter for sådan var det ihvertfald ikke ment! 🙂

 3. Det lyder som en dejlig middag i rigtigt hyggeligt selskab.
  Der er lige et ord jeg faldt over, du skriver;

  ” Det var første gang de var her, og var behørigt imponerede over min lejlighed”

  behørigt = som det sig hør og bør…… skal man rose andres hjem hvis det er første gang man er der. Det håber jeg ikke der er nogen der gør af pligt, når de besøger mig. 😉

Der er lukket for kommentarer.