Syge i roen!

Det er der dælme da nogen derude, der er i stor stil, når man finder på at skyde efter uskyldige dyr!!!

5 thoughts on “Syge i roen!

  1. Many – Bare lige for at slå det helt fast, så er det her min blog, og jeg bestemmer, hvad jeg vil have her, og tonen der skal bruges. Og jeg bryder mig ikke om din, og det er ingen grund til at sende mig mails med, hvad der i så høj grad er trusler, hvorimod ovenstående absolut ikke er det.

    Ovenstående kommentarer skal selvfølgelig ses som, at Gitte og jeg selvfølige er ved at brække os i lårtykke baner over din måde at se det her på. Det har vi lov til. Vi ville selvfølgelig aldrig gribe til den slags tåbeligheder. Jeg anser denne debat for afsluttet, og vil anmode dig om at holde dig fra min blog, hvis du skal bruge den tone, som åbenbart ligger lige for til dig.

  2. Many – Jeg ved ikke lige, hvad hulen der besætter dig, men jeg her helt tilbøjelig til at give Gitte ret. Nu var det sådan at hoppen der blev skudt (hvilket du åbenbart ikke har læst), var i fol, og det kan være, at hun mister sit føl. Hun døde ikke, så inden du kommenterer, skulle du måske læse indenad.

    Gitte – Vi er helt enige!

  3. Inden du plaffer mig ned, har du da overvejet, at hesten kunne have været afsindig ondskabsfuld og at geværets ejer derfor har gjort omegnen en stor tjeneste?

    Under alle omstændigheder håber jeg, de har gjort arbejdet på sådan en måde, at kødet ikke går til spilde. Det vil være en skam.

  4. TIL MANY : du kan også få en omgang med haglgeværet for den udtalelse…!!!!!!! Hva fanden skulle hesten have gjort de to møg røve???

Der er lukket for kommentarer.