Galopsport på forsiden

Nu forføjede de sig til at skrive om galopsport i Villabyerne :-). Nej det gør de nu ret ofte, men ikke på forsiden! Jeg synes, det er mistænkeligt, at der skal en ulykke, som Gudskelov endte godt til, før Galopsporten kan få en forside. Men bemærk den store røde hest med jockeyen i rød/hvidt/mint næsten midt i billedet – kan du gætte, hvem det er? Ingen har mere lyst til galopsport i avisen end jeg, og ulykkerne må selvfølgelig også gerne komme med, men det skal ikke kun være, når den slags sker. Der er mange glædelige begivenheder, der kunne dækkes meget, meget bedre og grundigere, og som fortjener en plads på forsiden – hvad med åringauktion f.eks.?

1 thought on “Galopsport på forsiden

  1. Hej !

    Er meget enig!
    da jeg kom hjem fra ferien og så forsiden, blev jeg mildest talt også sur. istedet for at skræmme børnefamilier væk fra galopbanen med sådan en forside, kunne de så ikke skrive om de gode oplevelser derude?
    Må da heller ikke være sjovt for den stakkels mand der ligger i græsset at være på forsiden.

    Beklager at have forsømt din hjemmeside i 3 uger pga. ferie, men nu er jeg på banen igen 😉

Der er lukket for kommentarer.