En af de dage og at sige farvel

Det er en af de dage, der skal rives ud af kalenderen. Sådan en dag, hvor man har 10 tommelfingre, alt vælter, intet går som det skal.

Oveni at det sådan generelt har været en dum dag, har jeg selv valgt endeligt at sige farvel til en gammel ven. At det er selvvalgt betyder ikke, at det ikke smerter mig, men vores tid sammen er slut. Den har været langt og stenet, andet ville vist være at lyve, og jeg har holdt meget af det venskab. Nu er det så slut, for vores syn på ting og sager kan ikke forenes. Det har trukket op til det længe, og jeg har forsøgt dialog, men nogengange må man se selv sine bedste anstrengelser forgæves og således her.

Selv i stalden var det lidt øv idag, uden jeg sådan kan sætte fingeren på noget specifikt, men selvfølgelig savner jeg Finish forfærdelig meget, men ved jo at han stornyder det på landet.

Da jeg kom hjem var jeg selvfølgelig i bad, og så faldt jeg i søvn på sofaen, og jeg er stadig dødtræt. Nej det er en øvdag idag!

10 thoughts on “En af de dage og at sige farvel

 1. Nej nej, det har jeg slet ikke opfattet sådan. Men tak for velkomsten i hvert fald 🙂
  Kigger sikkert forbi i ny og næ. Det er jo lidt sjovt, at læse om fire- (og to-)benede, man har mødt, og så mistet af syne igen.

 2. Marian – Jamen du spørger bare, hvis der er noget. Jeg var uhøflig, og glemte at sige velkommen til. Hermed gjort. Håber du vil komme ofte og besøge mig her og ovre hos Finish! 🙂

 3. Marian – Nu er du så vidt, jeg kan udlede, lige landet her, men jeg tager mig faktisk af Finish til daglig, når han står i Klampenborg. Lige nu er han en tur på landet hos Hanne Bechmann i Karlebo. Han har det bedre, end han har haft det nogensinde og ser bare supergodt ud også. Han har fået sin egen hjemmeside (jeg har lavet), men den er nede p.t. og jeg ved desværre ikke, hvornår de får fixet problemet hos Gigahost. Men langt det meste omkring ham ligger stadig her. Hvis du enten skriver Finish First i søgefeltet, så kommer alle de indlæg, hvor han er nævnt. I kategorier, er der en kategori, der hedder Finish First, det er alle de indlæg med fotos af Finish. Så der kan du selv se og høre, at han har det strålende. Han er en fantastisk hest, som jeg elsker højt. Og jeg gør ihvertfald alt, hvad der er mig muligt for at han skal trives.

 4. Marian – Du har helt ret – Finish First er efter Basiluzzo, og det er Ladies First også og de er faktisk helsøskende, for de har samme mor, der hed Nimble Judy.

 5. Perle – Tusind tak for din hilsen. Den lunede. Ja det er trist, men det kan ikke være anderledes. Og hvis vi ikke kan give hinanden nogen mere, så er det jo dybest set det bedste.

  Jeg tror dagen idag bliver bedre. Lige nu vil jeg kaste mig over rengøringen.

 6. Mennesker kommer og går i ens liv. Nogle gange uden den store notits og andre gange med tristhed som skygge. Ærgeligt, at du måtte afbryde jeres venskab.

  Håber dagen i morgen bliver bedre.

Der er lukket for kommentarer.