Udhvilet – sådan da


Udsigten fra min stue i huset på Lolland – det er faktisk taget 11. august 2001, så stemningen passer

Det er ikke ofte jeg savner mit hus på Lolland. Faktisk aldrig. Her til morgen kom jeg lige til det i et lille glimt, og jeg vil dårligt kalde det et savn, mere en mindefremkaldelse. Luften og solen her til morgen minder mig om mine morgener dernede, og varslet om, at lige om straks ville jeg skulle have gang i brændeovnen for ikke at fryse. Udsigten fejlede aldrig noget, og den kan jeg da godt savne lidt engang imellem, men nej jeg er faktisk godt tilfreds. Men jeg vil en tur derned snart og indsnuse noget landluft og hilse på gamle venner.

Jeg er relativt udhvilet her til morgen. Det er sjældent, at jeg er helt udhvilet. Sådan er det bare, og når jeg kommer hjem kan jeg så tage en lur igen. Det bliver uanset om jeg vil el. ej, så dratter jeg omkuld. Man er bare nødt til at accepterer, at sådan er det. Men nu må jeg hellere komme afsted ud i solen. God dag til jer!

2 thoughts on “Udhvilet – sådan da

  1. Helle K. – Det var en fantastisk udsigt. Regnbygerne er først begyndt at true nu her til aften, så jeg skl have tøj in fra altanen. Nej det har været en lidt dum dag idag synes jeg.

Der er lukket for kommentarer.