At tage sig sammen

Morgenkaffen står foran mig, og jeg prøver ihærdigt at overbevise mig selv om, at når den er drukket, skal jeg være monstereffektiv. Fuld skrue på rengøringen og SÃ… kan jeg slappe af. Problemet er bare min krop – den er træt, træt, træt. Vejret gør intet for at hjælpe, det er overskyet og blæsende udenfor, og solen den er langt væk. Det eneste sol lige nu er fotoet af min morgenfrue.

Luften er efterår nu, sommeren er helt sikkert forbi – man kan næsten lugte det. Hm! Nå, jeg nåede da at komme i vandet i år. Det er mere end så mange andre somre. Man må være taknemmelig for det lidt man får. Humøret? Jamen det er vel okay tænker jeg, jeg skal melde senere, når jeg er mere vågen og har følt mig frem gennem rengøringens hvide tornado!

2 thoughts on “At tage sig sammen

  1. Catarina – Tak for hilsen. Humøret er okay. Jeg har været rigtig god idag. Det eneste, jeg mangler er nogen at vise resultateerne af mit rengøringsvandvid til. Men lige nu kalder sofaen bare. Nøj jeg er træt.

  2. God rengørringslyst. 🙂

    Humøret bliver nok lidt bedre end ok, når først rengøringen er overstået. 😉

Der er lukket for kommentarer.