Den hvide tornado

Er hvad jeg har været idag. Alt er blevet gjort rent, så galt min dørmåtte fik en tur. Så kan man da ikke sige, jeg ikke har anstrengt mig. Iøvrigt var der lige en husker til mig. Ovenpå køkkenskabe og køleskabet, skal der dælme tørres af, hver gang jeg gør rent. Der bliver hurtigt snasket. Nu er der ikke snasket nogen steder, her er skinnende rent. Det er rigtig dejligt, at føle sig så effektiv.

Aftensmaden er spist. Jeg fik en af yndlingsspiserne – laks med kartofler og salat. Det smagte godt, og jeg har været rigtig god og talt points og det hele også idag. Jeg skulle jo gerne om ikke følge trop i samme tempo, ihvertfald ende med at være lige så god som Leif!!! Idag ingen træning, for jeg har gjort rent hele dagen, og jeg er fuldstændig færdig nu. Så det får være motion nok. Imorgen går jernhestens vej til stalden og der bruger jeg mig jo også. Så får vi se, hvornår jeg kommer igang med work-out også. Jeg minder mig selv om, at jeg gør tingene og det skal afpasses mig og mine omstændigheder, men også at jeg ikke skal give op, fordi nogen er bedre. Der er garanteret også nogen, der er værre og i det mindste gør jeg noget…

5 thoughts on “Den hvide tornado

  1. Holme – Det er jo lidt langt, bortset fra, at du skulle give middag, hvis jeg skulle gøre rent. Du kan dælme ikke få det hele 😉

    Leif – Tusind tak! Jeg prøver, og til sidst skal det nok lykkes. Så meget er jeg helt sikker på.

    Johanna – Tusind tak for Award. Sætter jeg altid pris på. Har givet videre, efter alle kunstens regler. Nej lige rengøringen ville jeg også hjertens gerne overlade til nogen. Men jeg må se det som noget motion.

    Marianne – Du er simpelthen VIS! Og det skal nok komme. Tusind tak!!

  2. Det vigtigste er jo at man er med i processen – kommer tid kommer råd lyder et gammelt mundheld. Jeg tror, at hvis du er kommet på rette vej – så skal farten nok komme 🙂

  3. Kommer du ikke lige forbi og gør rent her også? Når du så alligevel er her, kan du vel også let lave mig en af dine lækre middage, nu hvor den bedre halvdel ikke er hjemme til at kokkerere 😉

Der er lukket for kommentarer.