Hele 34!

Ja mm, snakker de om på DMI’s site! Regn altså, og den er da godt igang med at falde, hvilket de jo også havde advaret om. Det havde nu ikke lige behøvet at være idag, men sådan er der så meget. Det er galopdag idag, og med det vejr vi har haft, og har nu så er jeg bange for at banen bliver noget, der minder om bundløs. Allerede først på ugen havde den det mindre end godt.

En ting, er det er møgirriterende for os som puplikum, men vi kan trods alt gå i læ. De stakkels heste og jockeyer, kan ikke, udover at det øger risikoen for ulykker betydeligt, med sådan noget vejr. Det er lige før, jeg håber, de aflyser! Det er ellers Fabellaløb idag, hvilket også altid er spændende, men en hel dag i øsregnvejr, det kunne vi ligesom godt undvære! Jeg må hellere skænke en kop kaffe mere og så lægge en strategi for påklædning idag.


Klik på grafikken for mere info

2 thoughts on “Hele 34!

  1. Benedicte – Tjah det har jeg jo så…. hvilket jeg jo sådan set ikke burde, det har du ret i. Du kan tro, jeg fortrød, jeg tog afsted. Hold da fest, hvor var det mudret og vådt, som du kan læse! Godt du blev hjemme. Og billederne er som du kan se, ikke noget at tale om – det var det der nye kamera, men man er altså heller ikke inspireret på samme måde i regnvejr.

    Knus D

  2. Fy ha da Deb – har du stjålet grafik fra DMI’s website – slemme pige!!! He he!
    Kæmper selv med beslutningen om det er værd at tage til galop i dag…. især da Victor har lagt beslag på husets eneste sæt regntøj….

    Måske ses vi 🙂 … måske ikke… Ellers må du have en god dag i mosen og pøj pøj med billederne!

    Knus B

Der er lukket for kommentarer.