Argh!Trav fra Bornholm!


Mark Larsen og Django på vej til start på Skandinavian Open dag, bag ham ses Dan Tucket

Ja det er dælme da typisk! Dantoto, el. Danske Spil, som de så gerne vil hedde, vil hellere vise Trav fra Bornholm end det Norske Galopderby!! Dermed fik jeg en mere end lang næse, da jeg troede, at jeg skulle se, Derbyet på computeren. En veninde ringer til mig og spørger, om jeg har en særlig kanal, jeg ser det på. Og nej det har jeg ikke, og har på det tidspunkt ikke tændt for det endnu. Jeg kan jo ved selvsyn senere konstaterer, at det eneste, der er på skærmen er Trav fra Bornholm! Nedtur!

Iøvrigt har de en meget kedelig tendens til at interviewe travtrænere, mens der læsses til galoppen istedet for at tale med galoptrænere. Dette er et fænomæn, jeg har observeret ofte. Hvem hulen vil gøre noget for, at fremme Galopsporten i medierne og ikke mindst hos Danske Spil, som vi er underlagt nok i forvejen. Jeg er bare SÃ… træt af det, og ved at mange andre galopfolk har det lige sådan. Men hvad kan der gøres, og hvem vil gøre det? Trav fra Bornholm – det rager mig langsomt, mildt sagt!

2 thoughts on “Argh!Trav fra Bornholm!

  1. Malene – Der var mange, der sad forsamlet for at se det. Ingen havde fantasi til, at de ville vise Trav fra Bornholm fremfor Derby fra Norge! Det er under al kritik.

  2. Kender det godt! Hvor har man ikke MANGE gange siddet og bandet over at vi liiiige skal se opvarmning fra trav istedet for at se de sidste 3 heste gå i startboks. Eller se en båndet optagelse af galoppen. Og som du så rigtig nok siger, høre travtrænerenes mening om deres chancer 6 løb senere, istedet for at bevæge sig ned til galoptrænerne og høre lidt derfra. Galoppen rager dem. Desværre.

    Vi får også kun gengivelsen 1 gang fra galoppen, men 5 gange fra trav. Og hvorfor ikke filme fra vindercirklen i galop, nu de filmer trav vindercirklen?
    De viste jo heller ikke svensk Derby på Dantoto Tv’et. Typisk.

Der er lukket for kommentarer.